Bliv medlem for kun kr 650,- årligt. inkl medlemsskab af Dansk Sportsdykker Forbund (DSF).  *   Medlem af DSF er du sikret redning og eftersøgning i hele verden uden for Danmark. * 

Den 14-09-2017

Dykker-Butikken

 

Dykker-Butikken er Harpunens hovedsponsor.

Vi har lavet flere aftaler med dykker-butikken der giver medlemmer af Harpunen mange gode fordele.

For at du kan få de fordele, skal man være kontingentbetalende medlem af Harpunen. Vise sit medlemskort ved Dansk Sportsdykker Forbund når man skal drage fordel af vores aftale.

Du kan som medlem af af Harpunen tag din søn, hustru eller en god kammerat med til dykker-butikken og leje et komplet sæt for Harpun-rabat.

Når dykker-butikken har gode tilbud på varer vil Harpunens medlemmer være de første der vil få besked herom, så vi får muligheden først.

Dykker-butikken leverer præmier til vores arrangement til Langeland samt klubrekorderne og til andre arrangementer vi afholder hen over året.

Harpunens medlemmer har muligheden for at købe pakke tilbud. Så er man helt ny har man muligheden for at få rigtig lækkert udstyr.

Sammensat af dykker-butikken så vi får det bedste udstyr til så få penge som muligt.

Dykker-butikken har en god service i butikken som flere medlemmer allerede har nydt godt af og så ligger butikken stratetisk et godt sted. 

 

DYKKERBUTIKKEN ApS, Silkeborgvej 233 8230 Aabyhøj

Tlf. butik: 4088 2866

Nødtelefon: 3020 0866

 

  •  

  •  
  •  

Log ind for at kommentere


Danskvand Productions

Natdyk med snare

Danskvand Productions

Natdyk med net

Norge 2020

Kun for medlemmer

Langeland 2020

Kun for medlemmer

Besøgstæller

Besøg siden den: 01-07-2017
Total: 099778
Dagligt: 112

2 online