Hvem er vi?

 
Vi er 31 medlemmer. Fordelt over 3 junior og 28 senior. En del kommer fra Randers, og de små byer omkring, andre fra Viborg, Ålborg, Silkeborg og nogle stykker fra Århus.
 
Erfaringen og aktiviteten er blandet ved medlemmerne. Nogen er meget aktive og er ude flere gange om ugen, og andre er kun ude nogle få gange om måneden.
Men det gode er, at alle turene bliver slået op i klubbens private facebook gruppe, hvor alle kan se dem og man kan så hoppe med på den man ønsker. 
De erfarne gutter tager gerne de mindre erfarne med ud. alle kan altid finde nogen der vil med.
 
Vi har i december 2018 oprettet konkurrence Teams for dem der deltager i konkurrencer. 
 
Det er vigtigt for bestyrelsen, at medlemmerne har et godt fællesskab dernæst, at medlemmerne har det grej de skal bruge for at få det maximale ud af deres sport. Deri ligger en masse arbejde for klubben men vi gør det med glæde og der er stor arbejdsiver i klubben blandt medlemmer.
 
Vi holder kontingentet til klubben lavt, og medlemmerne kan gratis få deres børn med. I vores kontingent betaler alle medlemsskab til Dansk Sportsdykker Forbund både de voksne og børnene.
Vi gør så istedet et ihærdigt arbejde på at få sponsorer til klubben og fra kommunen får vi støtte til arrangementer.
Mange af os deltager gerne i arrangementer, hvor klubben kan få penge. I 2018 har vi deltaget som hegnsvagter ved Beach Party i Grenå samt vi har været parkeringsvagter ved koncerter. Det gav penge til klubben og vi har så mulighed for at købe ting, vi alle kan bruge.
 
Vi har mange éndags turer hele året rundt, turer som medlemmerne selv opretter både om dagen og natten.
Weekend hummertur ved limfjorden, weekendtur på Langeland i juni og 5 dages tur til Norge i September. Dette er ture vi har faste hvert år.
 
Møder afholder vi helst ved vandet med et bål og derfor er vi også klubben ved vandet.
 
Alt arbejde der udføres i klubben af bestyrelsen og blandt medlemmer er frivilligt arbejde.
 
Klubben er registreret i Randers Kommune. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Langeland

Besøgstæller

Besøg siden den: 01-07-2017
Total: 059908
Dagligt: 95

2 online