Den 12-03-2019

Historie

 

Fra venstre: Kenneth Kofoed, Henrik Lisby, Rasmus Veng, Martin Ohrt, Eik Jørgensen

Harpunen blev til på terassen i KFUM spejderhytte på Langeland en solskinsdag i maj 2017, hvor vi sad en flok uv-jægere og nød solen og kiggede ud på den Rib, som vi skulle have haft.  Vi var på daværende tidspunkt medlem af en flaskedykkerklub, som vi var på tur med til Langeland, hvor vi i noget tid ikke havde følt os hjemme. Der skulle ske noget nyt og der var ikke nogle klubber vi sådan lige brændte for at melde os ind i, så kunne vi da bare starte vores egen.

Det var da også fedt at snakke om, alt det vi kunne lave. For nu kunne vi gøre det præcis, som vi ville, uden konstant at få et Nej når vi havde planer for uv-jægerne. Men vi anede overhovedet ikke hvad vi havde sat i gang.

Utallige møder, telefonsamtaler med hinanden på mange forskellige tidspunkter af døgnet, møder og møder ved kommunen og dykker-butikken, hvor Kenneth lavede aftaler. 

Dokumenter, vedtægter, hjemmeside, regler, logo og alt muligt. Det at starte en forening og en godkendt forening er ikke bare lige, det kræver mange mange timers arbejde og det hele var frivilligt.

Ingen af os, havde nok ikke lige spurgt konen om de syntes det var en god ide, for det var kolosalt hårdt arbejde også for vores bedre halvdel, som måtte ligge øre til mange frustrationer. Men forarbejdet blev lavet og er idag, dét grundarbejde der bærer klubben.

Vi har vores rødder i klubben og de står lysende i hukommelsen. 

Billedet er fra vores første bestyrelsesmøde i juli måned 2017. 

Kenneth, martin og Henrik er gået ud af bestyrelsen, men er stadig aktive medlemmer af klubben.

Kenneth har gang i grejaftener han holder i værkstedet.

Henrik er stadig aktiv uv-jæger i klubben. 

Martin er Livredder leder.

Rasmus og Eik er stadig en del af bestyrelsen. 

Klubben er idag 29 aktive senior medlemmer og 4 juniorer.

 

 

 

 

Norge

Turen går til Norge.

Besøgstæller

Besøg siden den: 01-07-2017
Total: 077952
Dagligt: 104

2 online