Den 15-04-2019

Harpunen.dk

Konkurrencehold i Harpunen

Nu begynder sæsonen snart for alvor og i den forbindelse har Stefan sagt ja til, at starte et hold op, som deltager i konkurrencer i navnet Harpunen.dk. Stefan deltager selv i så mange konkurrencer som muligt i år. Her vil jeg lærer mest om, hvor fiskene befinder sig og hvordan man finder dem og folk er super flinke til at give tips og tricks forklarer Stefan.

Konkurrence holdet vil bestå af 3-5 personer, og de 5 personer vælger jeg ud udfra præstationer igennem de forskellige konkurrencer. Dog kræver det, at man deltager i 3 kredsjagter i løbet af året.

Alle konkurrencerne kommer til at stå på hjemmesiden, dog vil jeg også slå hvert enkle konkurrence op i Harpunens private facebook gruppe så alle kan deltage, eller bare prøve en enkelt konkurrence, hvis de har lyst, for så kan vi køre i samlet flok afsted.

Dybderne til konkurrencerne er for det meste under 8m.

Ingen er for Grønne af Harpunens medlemmer til at prøve kræfter med en af de mange konkurrencer der er i løbet af året.

Langelandscup er en klar anbefaling hvis folk vil prøve en rigtig god hygge konkurrence hvor alle niveau er at finde.

Stefan er indehaver af en super hurtig Rib, som de gør brug af, til klubben har fået sparet sammen til en, de kan bruge til konkurrencerne.
Konkurrenceholdet er ved at gøre sig klar til den 4 Maj, Øresund Scorpena cup. Bådkonkurrence, hvor holdet deltager med 3 mand.

Ved oprettelse af profil kan man kommenterer

 

Langeland

Besøgstæller

Besøg siden den: 01-07-2017
Total: 064349
Dagligt: 97

2 online