Persondatapolitik

I

Undervandsjagtklubben Harpunen

I henhold til persondataforordning der trådte i kraft den 25 maj 2018

 

I Undervandsjagtklubben Harpunen (UJKH) forpligter vi os til at sikre dine persondata. Når du bliver medlem af UJKH, kommunikerer med UKJH eller deltager i arrangementer, hvor der kræves kontaktinfo indsamler og gemmer vi personlig information om dig. Ved betalt kontingent eller deltagelse i arrangementer skal du læse klubbens persondatapolitik.

 

Hvorfor indsamler vi data?

UJKH benytter sig af dine data for at kunne kommunikere i forbindelse med forskellige sager og medlemsrelaterede aktiviteter.  

Vi bruger også dine data i vores regnskab, hjemmesiden og når vi videregiver dine oplysninger til Dansk Sportsdykker Forbund (DSF), hvor det er obligatorisk for medlemmer af UJKH at være medlem. Vi bruger også dine kontaktinformationer til udsending af medlemsnyt og medlemsrelaterede nyheder og tilbud. Et billede af dig selv fremgår af vores medlemsliste på hjemmesiden, hvor kun medlemmer af klubben har adgant til. 

Vi kan indsamle disse data om dig:

Kontaktnavn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, e-mail,  fødselsdato, fødselsår og kontonummer i bank.

Anden information du frivilligt deler med os gennem formularer på vores hjemmeside, eller som du deler i forbindelse med, at du kontakter os.

Desuden kan vi arkivere e-mailkorrespondancer mellem dig og os, hvis de er relevante i forhold til fremtidigt samarbejde.

Klubben vil for reklamens skyld tag videoer af arrangementer og turer vi er på. Derudover vil der blive taget billeder. Bliver materialet brugt offentligt vil klubben hente samtykke fra de der er med, dog ikke ved større arrangementer, hvor enkelt personer ikke er i fokus. 

Klubben vil aldrig bruge billeder offentligt af juniorer uden samtykke fra forældre og tager vi billeder vil det være situationsbilleder, hvor personer ikke kan identificeres eller er dækket af dragt, maske mm. 

Hvad bruger vi dine data til?

Vi bruger primært dine data til regnskabs- og kommunikationsformål. Vi bruger dem på hjemmesiden, hvor kun medlemmer har adgang, hvor de kan finde dine kontaktoplysninger og komme i kontakt med dig.  Derudover bruger vi også din information ved tilmelding til arrangementer samt ved tilmelding til kurser og uddannelse.

Er du medlem af UJKH, benytter vi endvidere dine kontaktoplysninger til at sende dig Medlemsnyt på mail og information om vores forskellige medlemstilbud. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, benytter vi også dine kontaktoplysninger til at udsende dette.

Bliver du en del af bestyrelsen, et udvalg eller leder vil dit navn og profilbillede stå offentligt tilgængeligt på hjemmesiden.

Vi bruger billeder og videoer for at vise hvad vi laver i klubben og for reklame.

Deler vi dine data?

Vi opbevarer dine data i vores system og går altid efter at samarbejde med tredjepartudbydere, der efterlever de seneste retningslinjer inden for datapolitik.

Vi deler ikke din personlige information med nogle andre end dem der skal bruge dem. Dansk Sportsdykker Forbund til indmeldelse, ved uddannelse (livredder) og kommunen når de skal bruge data på medlemmer. Vi sælger ikke dine data videre. Vi opbevarer din personlige information sikkert hos os, og på de online platforme vi benytter til at sikre vores data.

Du er altid velkommen til at spørge os, hvor vi har dine data og hvad vi har. 

Hvor længe opbevarer vi dine data?

Vi opbevarer data om vores medlemmer i vores medlemsdatabase så længe, det er nødvendigt i forbindelse med registrering af medlemmer og medlemskommunikation.

Vi har pligt til at opbevare alle økonomioplysninger i 5 år jf. bogføringsloven.  

Hvordan sikrer vi dine data?

UJKH opbevarer vores data på platforme, der har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger så som firewalls og kryptering. Det sikrer dine personlige informationer mod uautoriseret adgang, ændringer af dine data, offentliggørelse, misbrug og destruktion. Alt information i UJKH kræver password. Intet ligger i papirform. Alt data i UJKH ligger digitalt i beskyttede medier, der kræver password for at indtræde. Formand og Kasserer har som de eneste adgang til de digitalt beskyttede dokumenter. 

Vi opbevarer din personlige information så længe, det er nødvendigt med mindre andet er påkrævet af loven.  Hvis du anmoder om, at vi sletter din information, vil vi efterkomme din anmodning og kun beholde så lidt af din data som muligt jf. bogholderiloven, der kræver, at vi gemmer udbetalingsoplysninger i 5 år.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud hos en af vores tredjepartudbydere vil vi informere om dette så hurtigt, som muligt og anmelde sikkerhedsbruddet til det danske datatilsyn.

Hvad er det lovmæssige grundlag vores behandling af din information?

Når vi behandler din personlige information med de formål nævnt i denne persondatapolitik, beror vi på de følgende lovmæssige grundlag:

Samtykke: Ved indmeldelse i UJKH giver du dit samtykke på, at du har læst dette samt vores vedtægter og giver UJKH tilladelse til at opbevare og bruge din information til de ovenstående formål vi har listet i vores persondatapolitik. 

Lovmæssige forpligtelser: Når det er strengt nødvendigt, behandler vi din information på baggrund af vores lovmæssigt bindende forpligtelser.

Berettigede interesser: Så længe vores benyttelse af din information ikke krænker dine rettigheder, vil vi benytte os af den, når vi har en berettiget interesse, der gavner klubben.

Rettelse af din personlige information

Du kan altid kontakte os, for at opdatere din information eller for at lade os vide, hvilke dele af din personlige information, du ønsker, vi skal beholde. Hvis du ønsker, at vi sletter din personlige information, er du også velkommen til at kontakte os omkring dette. 

 

Har du spørgsmål til vores behandling af persondata så kontakt:

Formand

Eik Jørgensen

 

 

 

Stig Pryds

Vi får fornøjelsen af Stig Pryds til 2 dages kursus i 2022

Harpunen.dk

UV-Jagtklub i østjylland

Sponsorer og samarbejde

Dykkerbutik i Randers

Alt i dykkerudstyr

Dykkerbutik i Århus

Alt i dykkerudstyr

Opret arrangement

Nemt og hurtigt.