Klubben

 

 

 

Klubben blev grundlagt i 2017  beliggende i Randers Kommune Østjylland. 

Vi er en Undervandsjagtklub. En godkendt demokratisk forening.  

En gruppe af mennesker der nyder havet og det, at være uvjæger og fange fisk med harpun.  

Vi går ikke op i konkurrencer og hvem der kommer først. Det handler for os om, at dyrke vores sport når vi har tid og helst sammen med andre.  

Vi har det, som der kræves for, at man kan dyrke sin sport.

Har man lyst til, at komme i båd på havet så kan man tag klubbåden eller man kan sætte den i Gudenåen og sejle ned ad åen. Båden er registreret til, at kunne sejle på Gudenåen. Vil man bygge en harpun så har vi træ og værktøj til det. Har medlemmer ønsker så trækker vi i arbejdstøjet og finder det.

Klubhus har vi ikke og får det heller aldrig. Vi har værksted istedet.

Vi har det godt med, at vores "klubhus" ligger online. De penge der ville gå til husleje og vedligeholdelse vil vi hellere bruge på lækkert grej, som vi alle har fri adgang til og kan bruge når vi har behov for det.  

Alt kommunikation om turer foregår via klubbens private facebook gruppe. Det er her vi arrangerer dag- og natdyk og det er her vi snakker om uv-jagt og andet. Hjemmesiden, som du er inde på nu bruger vi til offentligt brug, men vi har private sider for medlemmer.    

Hvis man gerne vil mere i klubben så er der mulighed for det. Hvis man bare gerne vil være medlem og bruge svømmehal og hoppe med på en tur i ny og næ så er det også helt fint. 

Vi har oprettet et juniorhold (Spækhuggerne). Der vil være seperat træning for dem i svømmehal og i 2021 skal vi på lejrtur og vi skal ud i havet så ofte vi kan.  De skal med i værksted, hvor de kan lave deres håndspyd og så har vi nogle større ting, som de sagtens kan få af opgaver, at gøre i stand. Vores Cargo-trailer skal males, have gaspumper på, nye bund og top og lås. Det er en opgave, som de kan få, at hygge sig med sammen.

Alle medlemmer er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund. 

Det handler om, at vi har en god klub, hvor man føler sig velkommen og vi sørger for der sker aktiviteter for både de unge, men også seniorer. Vi vil skabe de bedste rammer for vores fælles klub.   

I øjeblikket er vores ønske i klubben, at få en større båd så den arbejder vi på, at få penge til. 

Vi har booket Langå friluftsbad hele sommeren, hvor vi tilbyder fridykker træning hver lørdag 10.00 - 12.00 

Alderen i klubben ligger fra 8 år - 63 år 

Langeland 7 dage

En hel uge på Langeland med uv-jagt.

Harpunen.dk

UV-Jagtklub i østjylland

Sponsorer og samarbejde

Uv-Jagt grej i Randers

Lækkert udvalg og ekspertise

Opret arrangement

Nemt og hurtigt.