Klubben

 

 

 

Klubben blev grundlagt i 2017  beliggende i Randers Kommune Østjylland. 

Vi er en Undervandsjagtklub. En godkendt demokratisk forening.  

En gruppe af mennesker der nyder havet og det, at være uvjæger og dyrke uv-jagt. Fange fisk med harpun og samle ind af naturens ressourcer.   

Konkurrencer og hvem der kommer først går vi ikke så meget op i. Men bliver du medlem og gerne vil den slags så er det bare, at sætte det i gang. Alt kan lade sig gøre i klubben det er kun et spørgsmål om, at nogen skal være tovholder. Ved DSF har man også en god mulighed til, at dyrke konkurrencer og hvem der er bedst.  Medlemsskab ved DSF, som man betaler ved indmeldelse giver retten til, at deltage i kredsjagterne. 

I klubben nyder vi naturen uden, at være på tid og hvem der er foran.

Vi træner vores krop i, at blive bedre til, at holde vejret. Vi slapper af ude i naturen og fanger en fisk eller to til aftensmaden og helst sammen med klub kammerater.    

Vi har meget grej i klubben og det har alle medlemmer adgang til. 

Har man lyst til, at komme i båd på havet og på vrag så har vi gode kontakter til det, vil man en tur op af kysten så kan man tag klubbåden. Båden er desuden registreret til, at kunne sejle på Gudenåen.

Vil man bygge en harpun så har vi træ og værktøj til det. Har medlemmer ønsker så trækker vi i arbejdstøjet og finder det og du kan komme i svømmehaller hele året rundt indendørs og udendørs. 

Alt kommunikation om turer foregår via klubbens private facebook gruppe. Det er her vi arrangerer dag- og natdyk og det er her vi snakker om uv-jagt og andet. Hjemmesiden, som du er inde på nu bruger vi til offentligt brug, men vi har private sider for medlemmer.    

Hvis man gerne vil mere med klubben så er der mulighed for det.  Hvis man bare gerne vil være medlem og bruge svømmehal og hoppe med på en tur i ny og næ så er det også helt fint. 

Vi har oprettet et juniorhold (Spækhuggerne). Der vil være seperat træning for dem i svømmehal og i 2021 skal vi på lejrtur og vi skal ud i havet så ofte vi kan.  De skal med i værksted, hvor de kan lave deres håndspyd . 

Alle skal føle sig velkommen uanset alder og vi sørger alle for at der sker aktiviteter for alle.  

I øjeblikket arbejder vi på vores klubhus. Det er ikke et klubhus med fast adresse, men et vi kan tag bag på bilen og trække med derhen, hvor den lige skal stå og bruges. Et klubhus med fast adresse vil ikke blive brugt.  Vi vil hellere have muligheden for, at kunne tag det med os og så skal vi ikke bruge penge på husleje og så har vi muligheden for, at have alle vores ting samlet et sted.    

Vi har booket Langå friluftsbad hele sommeren, hvor vi træner det, at holde vejret. Her kan alle deltage og de der ikke er medlemmer kan for et lavt kontingent komme og deltage hver lørdag 10.00 - 12.00 

Alderen i klubben ligger fra 8 år - 63 år 

Langeland

Endnu en gang har vi fået fat i hytten på øst-siden af Langeland, hvor vi også var i efteråret. Få meter fra Lytteposten så vi er absolut det bedste sted på Langeland for uvjagt og beliggenhed af hytte.

Harpunen.dk

UV-Jagtklub i østjylland

Sponsorer og samarbejde

Dykkerbutik i Randers

Lækker butik med stort udvalg

Opret arrangement

Nemt og hurtigt.

Aktiviteter