Den 18-11-2020

Bliv spækhugger

Som spækhugger i Harpunen.dk, skal man først og fremmest have det sjovt og få masser af oplevelser. Det er vores mision med holdet.

Dernæst skal man blive bedre til, at finde ro og få en god vejrtrækning så man kan bevare ro i kroppen både i og over vandet. At bevare roen og en god vejrtrækning er det vigtigste i vores sport. 

Hver trænings dag når dunge træder ind i svømmehallen finder de deres medbragte rullemåtte frem eller tager en af dem der står i svømmehallen. Vi venter gerne til der er blevet ro og så ligger man sig ned og slapper helt af. 

Træner fortæller hvordan man skal trække vejret og der ligger de så og får alle tanker ud af hovedet, finder ro, sig selv og fordybelse. 

Dernæst vil alt træning fokuserer på, at finde ro og kontrolleret vejrtrækning.  Det sker ved øvelser i vandet, hvor der bliver fokus på vejrtrækning. 

De kommer til, at skulle fange fisk og lære dem, at kende og hvor man vil finde dem ude i havet.  Der vil bliver også mulighed for, at hoppe fra vipper og bare have det sjovt.

 

Øvelsernes formål

Øge deres lungekapicitet

Lære deres krop, at kende og de signaler den sender når man holder vejret. Hvorfor gør den det og hvordan kan man afhjælpe det.

Lære at slappe af under pres.

Kontrollere deres krop og hvor langt de kan presse den.

Holde vejret i længere tid 

Blive dygtige til, at bruge snorkle, maske og finner. 

 

Når det bliver forår og sommer skal vi ud i havet og fange fisk med spyd og samle hummer, krabber og muslinger med hænderne.

Vi skal have bål på stranden og vi skal have lejrtur. 

Vi skal ud og sejle stærkt i gummibåd og så er der åben i Langå Gymnastiksal hver søndag hele året, hvor man kan komme og lave Parqour, spille basket, stikbold og styrketræning. Det er de unge der finder ud af hvad de vil lave, de voksne der deltager må følge med. 

 

 

 

Når vi er ude i havet kræver det, at man har udstyr til det. 

Vi har gode samarbejdspartnere, hvor man kan få udstyr til rimelige priser.

Vi tager ikke unge med ud i vandet, som er udstyret med dragter, som er købt tilandre formål, at surfer i eller på anden vis ikke lever op til vores krav. Vi kan være ude i vandet i flere timer og ingen skal fryse eller føle sig utilpas. Sikkerhed fremfor alt og derfor vil vi gerne hjælpe forældre med, at købe det helt rigtige også uden, at det behøver at koste en formue. 

Står du og skal købe udstyr så kontakt træner han hjælper rigtig gerne og vi har gode kontakter til steder, hvor udstyr kan købes. 

 

Alle vores medlemmer inklusiv de unge skal være medlem af Dansk Sportsdykker Forbund 2021

Du kan læse meget mere om forbundet hér

 

 

Junior medlemsskab

 

Medlemsskab resten af 2020 kr. 50,- 

Svømmehal

Tirsdag: 20.00 - 21.30

Lørdag: 13.00 - 14.30

Gymnastikhal

Søndag 09.00 - 11.00

 

Se lokalitet for svømmehal og gymnastikhal hèr

Indmeldelse hèr

 

 

 

Humminbird

Lækkert grej til medlemmer.

Annoncer

Spækhugger i Harpunen.dk

Juniormedlem 50 kr. i 2020

Uv-Jagt grej i Randers

Lækkert udvalg og ekspertise

Uv-Jagt grej i Aarhus

Lækkert udvalg og ekspertise

Opret arrangement

Nemt og hurtigt.