Klubben

 

 

Klubben blev grundlagt i 2017 og er beliggende i Randers Kommune Østjylland. 

Vi er en Undervandsjagtklub. En demokratisk forening, hvor alle der betaler kontingent har stemmeret ved generalforsamling. 

En gruppe af mennesker der dyrker fridykning og fanger fisk i havet med Harpun, lasso, spyd og hænderne.

Vi går ikke op i konkurrencer og hvem der kommer først. 

Det handler om, at nyde sin sport, dyrke den med gode klub kammerater og have en masse godt grej så vi kan dyrke vores sport til det maximale. Har medlemmer ønsker så trækker vi i arbejdstøjet og finder det.

Hvis man gerne vil i værksted og arbejde, lave en harpun eller bare hygge sig med noget andet så har vi værktøj til det.

Klubhus har vi ikke og får det heller aldrig. Vi har værksted istedet.

Vi har det godt med, at vores "klubhus" ligger online. De penge der ville gå til husleje og vedligeholdelse vil vi hellere bruge på lækkert grej, som vi alle har fri adgang til og kan bruge når vi har behov for det.  

Alt kommunikation om turer foregår via klubbens private facebook gruppe. Det er her vi arrangerer dag- og natdyk og det er her vi snakker om uv-jagt og andet. Hjemmesiden, som du er inde på nu bruger vi til offentligt brug, men vi har dog private sider for medlemmer.    

Bestyrelsens arbejde går i sin enkelthed ud på, at skabe de bedste rammer for, alle der er medlem af Harpunen. 

Hvordan man så udnytter sit medlemsskab er jo helt op til det enkelte medlem.

Hvis man gerne vil mere så vil vi rigtig gerne hjælpe, hvis man bare gerne vil være medlem og bruge svømmehal og hoppe med på en tur i ny og næ så er det også helt fint. 

Det handler bare om, at vi har en god klub, hvor man føler sig velkommen og vi allesammen skaber de bedste rammer for vores fælles klub.  Vi er i konstant udvikling og du er velkommen til at være med. 

Hvis du vil læse om hvad vi kan tilbyde medlemmer  så klik hér.  

 

 

 

Samarbejde

Uv-Jagt grej i Randers

Uv-Jagt grej i Aarhus

Opret arrangement