Bliv medlem for kun kr 650,- årligt. inkl medlemsskab af Dansk Sportsdykker Forbund (DSF).  *   Medlem af DSF er du sikret redning og eftersøgning i hele verden uden for Danmark. * 

Den 12-03-2019

Historie

 

Fra venstre: Kenneth Kofoed, Henrik Lisby, Rasmus Veng, Martin Ohrt, Eik Jørgensen - juli 2017

Harpunen blev til på terassen i KFUM spejderhytte på Langeland en solskinsdag i maj 2017, hvor vi sad en flok uv-jægere og nød solen og kiggede ud på den Rib, som vi skulle have haft.  Vi var på daværende tidspunkt medlem af en flaskedykkerklub, som vi var på tur med til Langeland, hvor vi i noget tid ikke havde følt os hjemme. Der skulle ske noget nyt og der var ikke nogle klubber vi sådan lige brændte for at melde os ind i, så kunne vi da bare starte vores egen.

Det var da også fedt at snakke om, alt det vi kunne lave. For nu kunne vi gøre det præcis, som vi ville, uden konstant at få et Nej når vi havde planer for uv-jægerne. Men vi anede overhovedet ikke hvad vi havde sat i gang.

Men forarbejdet blev lavet og er idag, dét grundarbejde der bærer klubben.

Vi har vores rødder i klubben og de står lysende i hukommelsen.

Vi gør hvad der kræves af en klub, hvor alle har adgang til de samme faciliteter.  Kan man ikke lide vores måde, at gøre tingene på, så findes der andre klubber man kan melde sig ind i. 

 

 

 

 

Danskvand Productions

Natdyk med snare

Danskvand Productions

Natdyk med net

Norge 2020

Kun for medlemmer

Langeland 2020

Kun for medlemmer

Besøgstæller

Besøg siden den: 01-07-2017
Total: 099768
Dagligt: 112

2 online